Flemming Uziel Divine Platina

Flemming Divine finns även i rödguld, vitguld och roséguld.

Klicka nedan om du vill komma till de andra Divine modellerna:

Rödguld

Vitguld

Roséguld

Divine är en exklusiv serie från Flemming Uziel som går att anpassa efter dina önskemål. Vi råder er att besöka vår butik
för att få bästa möjliga service när ni ska välja just Er drömring i Divine-serien. Valen är många och det underlättar mycket om man kan sitta ner i lugn och ro tillsammans och prova.

Har ni inte möjlighet att besöka vår butik, men har frågor och funderingar? Ring eller maila oss så hjälper vi er gärna.

Ringarna tillverkas för hand i en liten fabrik i Helsingborg. 
När du köper en Divine-ring köper du ett svenskt hantverk från ett av Sveriges ledande företag inom förlovning- & vigselringar.

Ett familjeföretag i tre generationer 

Albert Uziel var en känd diamantleverantör i Skandinavien på 40 - 60-talet, när han 1964
omkom i en tragisk bilolycka utanför Stockholm tog sonen Flemming Uziel över och förde traditionen vidare. Flemming valde dock att ändra inriktning från diamanter till förlovning och vigselringar och har i över 50 år varit hela svenska folkets ringleverantör. 

Idag är det Flemmings son Tim som driver familjeföretaget vidare, Divine hedrar hans far och farfar genom att kombinera deras inriktningar till ett och samma smycke: vackra förlovning- & vigselringar med diamanter.

Som standard erbjuder vi diamantkvaliteterna W/SI , men ringarna går även att beställas med TW/VS. På diamanter över 0.30ct medföljer även ett GIA Certifikat.