Reparation & Omarbetning

Våra egna guldsmeder, med lång erfarenhet inom guldsmide, kan hjälpa er med allt inom reparationer och omarbetningar. Vi kan erbjuda er professionell hjälp till priser långt ifrån det normala. 

Vi åtar oss jobb i guld och silver.
 
För att göra det här ska fungera på distans, erbjuder vi er att skicka in era smycken till oss för ett kostnadsfritt prisförslag. 
 
Vi tittar på ert/era smycken och återkommer samma dag som vi fått smycket till er med ett pris. Sen kan två saker hända.
 
1 : Ni accepterar priset, vi lagar/omarbetar era smycken och skickar  tillbaka det till er inom 1-2 veckor, eller inom överenskommet datum. Innan vi skickar tillbaka smycket/smyckena till er, sänder vi er ett art nr, som ni sen använder er av för att betala jobbet i vår e-butik. Där ni då kan betala på det sätt ni finner bäst.
 
2 : Ni accepterar inte priset, vi skickar tillbaka ert/era smycken kostnadsfritt och ersätter även era kostnader för portot ni la ut för att skicka smycket/smyckena till oss.
 
Vill ni ta del av detta erbjudande så skickar ni in era/ert smycke till :
 
Bronsil AB
Box 284
73126 Köping 
 
Med ert/era smycken skickar ni med en notering om vad det är ni vill ha hjälp med, och era kontaktuppgifter.
Vid minsta tveksamhet så hör vi av oss till er, för att reda ut ev. frågetecken.
 
Då det är värdefulla saker ni har så vill vi att ni skickar smycket/smyckena med postens REK brev, och även vi skickar tillbaka era art med postens REK.